ПРАТ УВТК “Спецсільгоспмонтаж”

Код за ЄДРПОУ: 00913172
Телефон: 0 (67) 430-11-74
e-mail: uvtk@vinnitsa.com
Юридична адреса: 21034, Україна, м. Вінниця, вул. Олега Антонова, 19-А
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про посадових осіб

Володіння акціями | Стаж роботи та освіта

Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Люблiнський Василь Вiталiйович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 538433, виданий Замостянським РВ УМВСУ у Вiн.обл. 27.08.1997
Рік народження 1974
Освіта С/спецiальна, Вiнницький технiкум Залiзничного транспорту, Вiнницький коопертивний технiкум
Стаж керівної роботи (років) 9
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ДПI м. Вiнниця
Опис Голова правлiння товариства: - представляє без довiреностi товариство у вiдносинах зi всiма без виключення державними органами, пiдприємствами, установами та органiзацiями всiх форм власностi з фiзичними особами; - здiйснює оперативне керiвництво поточною дiяльнiстю товариства з врахуванням обмежень визначених даним статутом та внутрiшнiми документами товариства; - укладає та пiдписує вiд iменi товариства господарськi та iншi договори, угоди, контракти, виступає розпорядником його коштiв та майна, видає довiреностi на право вчинення дiї i представництво вiд iменi товариства з врахуванням обмежень, встановлених статутом та внутрiшнiми документами товариства; - подає радi товариства пропозицiї щодо призначення або звiльнення з посад членi правлiння; - вирiшує iншi питання, вiднесенi до його компетенцiї статутом та внутрiшнiми документами. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 14400 грн. Голова правлiння не отримував винагороду в натуральнiй формi. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Змiни щодо посадової особи не було.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння, головний бухгалтер
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Глушко Любов Миколаївна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АВ № 313849, виданий Замостянським РВ УМВС України у Вiн. обл 14.01.2002
Рік народження 1950
Освіта С/спецiальна, Вiнницький м'ясо - молочний технiкум
Стаж керівної роботи (років) 14
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Головний бухгалтер ЗАТ "РБУ-5"
Опис До повноважень посадової особи як головного бухгалтера вiдноситься органiзацiя i ведення бухгалтерського облiку на пiдприємствi. Обов'язками головного бухгалтера є забезпечення ведення бухгалтерського облiку, дотримуючись єдиних методологiчних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства i технологiї оброблення облiкових даних, органiзацiя контролю за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 8400 грн. За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Змiни щодо посадової особи не було.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова спостережної ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Добровольський Анатолiй Францович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 823381, виданий Ленiнським РВ УМВС України у Вiн. обл 21.08.1998
Рік народження 1941
Освіта Вища, Українська с/г академiя
Стаж керівної роботи (років) 35
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Колективне монтажно - налагоджувальне управлiння "Спецсiльгоспмонтаж", директор
Опис Спостережна рада - визначає поточнi напрями дiяльностi товариства; - затверджує правила, процедури та iншi внутрiшнi документи товариства; - укладає вiд iменi товариства трудовий договiр (контракт) з головою правлiння товариства; - здiйснює контроль за дiяльнiстю правлiння товариства з метою забезпечення вiдповiдностi господарської дiяльностi товариства чинному законодавству , статуту , правилам, процедурам та iншим внутрiшнiм документам товариства; - здiйснює iншi повноваження, якi статутом не вiднесенi до компетенцiї iнших органiв управлiння товариством, або переданi їй загальними зборами акцiонерiв За виконання обов'язкiв голови Спостережної ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Змiни щодо посадової особи не було.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Спостережної ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Тихонов Iван Степанович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 984628, виданий Ленiнським РВ УМВС України у Вiн. обл. 03.06.1999
Рік народження 1941
Освіта С/спецiальна, Вiнницький енергетичний технiкум
Стаж керівної роботи (років) 33
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Колективне монтажно - налагоджувальне управлiння "Спецсiльгоспмонтаж", начальник ПТВ
Опис Спостережна рада - визначає поточнi напрями дiяльностi товариства; - затверджує правила, процедури та iншi внутрiшнi документи товариства; - укладає вiд iменi товариства трудовий договiр (контракт) з головою правлiння товариства; - здiйснює контроль за дiяльнiстю правлiння товариства з метою забезпечення вiдповiдностi господарської дiяльностi товариства чинному законодавству, статуту, правилам, процедурам та iншим внутрiшнiм документам товариства; - здiйснює iншi повноваження, якi статутом не вiднесенi до компетенцiї iнших органiв управлiння товариством, або переданi їй загальними зборами акцiонерiв За виконання обов'язкiв члена Спостережної ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Змiни щодо посадової особи не було.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Спостережної ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Люблiнська Галина Георгiївна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 590457, виданий Замостянським РВ УМВС України у Вiн. обл. 25.01.1997
Рік народження 1946
Освіта Вища, Одеський iнститут народного господарства
Стаж керівної роботи (років) 43
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Начальник Вiнницького теруправлiння ДКЦПФР, з 2006 року заступник регiонального керiвника НПФ "Європа".
Опис Спостережна рада - визначає поточнi напрями дiяльностi товариства; - затверджує правила, процедури та iншi внутрiшнi документи товариства; - укладає вiд iменi товариства трудовий договiр (контракт) з головою правлiння товариства; - здiйснює контроль за дiяльнiстю правлiння товариства з метою забезпечення вiдповiдностi господарської дiяльностi товариства чинному законодавству , статуту , правилам, процедурам та iншим внутрiшнiм документам товариства; - здiйснює iншi повноваження, якi статутом не вiднесенi до компетенцiї iнших органiв управлiння товариством, або переданi їй загальними зборами акцiонерiв За виконання обов'язкiв члена Спостережної ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа призначена на посаду за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 25.03.2009 року (Протокол № 1 вiд 25.03.2009р.)
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова Ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Ковель Галина Iванiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АВ № 844442, виданий Старомiським РВ УМВС України у Вiн. обл. 26.11.1998
Рік народження 1953
Освіта Брацлавський полiтехнiчний технiкум
Стаж керівної роботи (років) 39
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Бухгалтер КМНУ "Спецсiльгоспмонтаж"
Опис До компетенцiї Ревiзiйної комiсiї належить: - здiйснення контрою за фiнансово - господарською дiяльнiстю правлiння Товариства; - пiдготовка та доведення до вiдома Загальних зборiв акцiонерiв та Ради товариства результатiв перевiрок фiнансово - господарської дiяльностi Правлiння товариства; - складання та подання на розгляд i затвердження Загальних зборiв акцiонерiв висновкiв по рiчних звiтах та балансах Товариства За виконання обов'язкiв голови Ревiзiйної комiсiї винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа призначена на посаду за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 25.03.2009 року (Протокол № 1 вiд 25.03.2009р.)
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Добровольський Дмитро Анатолiйович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 567931, виданий Ленiнським РВ УМВС України у Вiн. обл. 14.10.1997
Рік народження 1974
Освіта Вища, Вiнницький полiтехнiчний iнститут
Стаж керівної роботи (років) 6
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав З 2006 року приватний пiдприємець.
Опис До компетенцiї правлiння належить: - розробка поточних планiв дiяльностi Товариства та заходiв для їх виконання, - розробка штатного розкладу та фонду оплати працi Товариства; - розробка правил внутрiшнього трудового розпорядку та iнших внутрiшнiх документiв Товариства; - прийняття рiшень про дату скликання Загальних зборiв акцiонерiв; - органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi товариства; - прийняття рiшень про проведення ревiзiй фiнансово - господарської дiяльностi Товариства; - вжиття заходiв щодо забезпечення захисту iнформацiї, що становить комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю; - прийняття рiшень з iнших питань, пов'язаних з оперативним управлiнням поточною дiяльнiстю Товариства. За виконання обов'язкiв члена правлiння винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа призначена на посаду за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 25.03.2009 року (Протокол № 1 вiд 25.03.2009р.)
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Мандро Наталiя Петрiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 240761, виданий Замостянським РВ УМВСУ у Вiн. обл. 14.05.2001
Рік народження 1965
Освіта Вища, Вiнницький педагогiчний унiверситет
Стаж керівної роботи (років) 3
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ЗОШ № 8, викладач
Опис До компетенцiї Ревiзiйної комiсiї належить: - здiйснення контрою за фiнансово - господарською дiяльнiстю правлiння Товариства; - пiдготовка та доведення до вiдома Загальних зборiв акцiонерiв та Ради товариства результатiв перевiрок фiнансово - господарської дiяльностi Правлiння товариства; - складання та подання на розгляд i затвердження Загальних зборiв акцiонерiв висновкiв по рiчних звiтах та балансах Товариства За виконання обов'язкiв члена Ревiзiйної комiсiї винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Акцiями емiтента не володiє. Змiни щодо посадової особи не було.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Дзиговський Вiктор Фомич
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий № , виданий
Рік народження 1953
Освіта С/технiчна, Вiнницький полiтехнiчний технiкум
Стаж керівної роботи (років) 3
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав КМНУ "Спецсiльгоспмонтаж" начальник дiльницi
Опис До компетенцiї Ревiзiйної комiсiї належить: - здiйснення контрою за фiнансово - господарською дiяльнiстю правлiння Товариства; - пiдготовка та доведення до вiдома Загальних зборiв акцiонерiв та Ради товариства результатiв перевiрок фiнансово - господарської дiяльностi Правлiння товариства; - складання та подання на розгляд i затвердження Загальних зборiв акцiонерiв висновкiв по рiчних звiтах та балансах Товариства За виконання обов'язкiв члена Ревiзiйної комiсiї винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не дала згоди на розкриття паспортних даних. Змiни щодо посадової особи не було.