ПРАТ УВТК “Спецсільгоспмонтаж”

Код за ЄДРПОУ: 00913172
Телефон: 0 (67) 430-11-74
e-mail: uvtk@vinnitsa.com
Юридична адреса: 21034, Україна, м. Вінниця, вул. Олега Антонова, 19-А
 
Дата розміщення: 23.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 11.04.2017
Кворум зборів** 99.75
Опис ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗБОРIВ:
1. Обрання членiв Лiчильної комiсiї, прийняття рiшення про припинення їх повноважень.
2. Обрання Голови та Секретаря загальних зборiв.
3. Прийняття рiшення з питань проведення загальних зборiв, затвердження регламенту роботи загальних зборiв.
4. Визначення порядку та способу засвiдчення бюлетенiв для голосування на загальних зборах акцiонерiв.
5. Звiт Директора про пiдсумки фiнансово - господарської дiяльностi за 2016 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
6. Звiт Наглядової ради за 2016 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
7. Звiт Ревiзiйної комiсiї за 2016 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї.
8. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2016 рiк.
9. Розподiл прибутку i збиткiв Товариства за 2016 рiк.
10. Прийняття рiшення про змiну типу Товариства з публiчного акцiонерного товариства на приватне акцiонерне товариство.
11. Прийняття рiшення про змiну найменування Публiчного акцiонерного товариства “Управлiння виробничо-технологiчної комплектацiї "Спецсiльгоспмонтаж" на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “УПРАВЛIННЯ ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГIЧНОЇ КОМПЛЕКТАЦIЇ "СПЕЦСIЛЬГОСПМОНТАЖ".
12. Внесення змiн до Статуту Товариства шляхом викладення його у новiй редакцiї з метою приведення дiяльностi Товариства у вiдповiднiсть до вимог Закону України “Про акцiонернi товариства”.
13. Визначення осiб, уповноважених на пiдписання Статуту Товариства у новiй редакцiї та здiйснення усiх дiй, пов’язаних з державною реєстрацiєю Статуту Товариства у новiй редакцiї.
14. Затвердження Положення про Загальнi збори, Положення про Наглядову раду, Положення про виконавчий орган.
15. Прийняття рiшення про припинення повноважень Ревiзiйної комiсiї Товариства.

Пропозицiй до перелiку питань порядку денного не надходило. Всi питання порядку денного розглянутi. Результати розгляду питань порядку денного:
1. Обрати лiчильну комiсiю у складi голова лiчильної комiсiї Козлова Валентина Миколаївна, члени лiчильної комiсiї Мосiна Тетяна Вячеславiвна, Горобець Нiна Миколаївна. Повноваження лiчильної комiсiї припиняються пiсля складання протоколу про пiдсумки голосування.
2. Обрати Головою загальних зборiв – Глушко Любов Миколаївна, Секретарем загальних зборiв – Глотова Ольга Євгенiївна.
3. Регламент проведення Загальних зборiв акцiонерiв - виступаючi з питань порядку денного до 10 хвилин; запитання, вiдповiдi на запитання - до 3 хвилин. Питання порядку денного розглядати без перерви, перерву зробити на час пiдведення пiдсумкiв голосування. Голосування на Загальних зборах – таємне та проводиться з використанням бюлетенiв.
4. Бюлетенi для голосування засвiдчуються пiдписом голови реєстрацiйної комiсiї при здiйснення реєстрацiї акцiонерiв для участi у Загальних зборах та наданнi таким акцiонерам бюлетенiв для голосування.
5. Затвердити звiт Директора про пiдсумки фiнансово – господарської дiяльностi за 2016 рiк.
6. Затвердити звiт Наглядової ради за 2016 рiк.
7. Затвердити звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї за 2016 рiк.
8. Затвердити рiчний звiт та баланс Товариства за 2016 рiк..
9. Затвердити прибуток Товариства за 2016 рiк в сумi 3,1 тис. грн. Розподiлити прибуток наступним чином: 100% направити на використання в господарськiй дiяльностi Товариства.
10. Змiнити тип Товариства з публiчного акцiонерного товариства на приватне акцiонерне товариство.
11. Змiнити найменування Публiчного акцiонерного товариства "Управлiння виробничо-технологiчної комплектацiї "Спецсiльгоспмонтаж" на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “УПРАВЛIННЯ ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГIЧНОЇ КОМПЛЕКТАЦIЇ "СПЕЦСIЛЬГОСПМОНТАЖ".
12. Внести змiни до Статуту Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї.
13. Уповноважити Голову загальних зборiв Глушко Любов Миколаївну, Секретаря загальних зборiв Глотову Ольгу Євгенiївну та Директора Публiчного акцiонерного товариства "Управлiння виробничо-технологiчної комплектацiї "Спецсiльгоспмонтаж" Люблiнського Василя Вiталiйовича пiдписати Статут ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "УПРАВЛIННЯ ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГIЧНОЇ КОМПЛЕКТАЦIЇ "СПЕЦСIЛЬГОСПМОНТАЖ".
Визначити Люблiнського Василя Вiталiйовича уповноваженою особою на вчинення усiх дiй, пов’язаних з державною реєстрацiєю Статуту Товариства у новiй редакцiї.
14. Затвердити Положення про Загальнi збори, Положення про Наглядову раду, Положення про виконавчий орган.
15.Припинити повноваження Ревiзiйної комiсiї Товариства у складi Дзиговський Вiктор Фомич, Ковель Галина Iванiвна, Мандро Наталiя Петрiвна. Ревiзiйна комiсiя в Товариствi не обирається.
ПIДСУМКИ ГОЛОСУВАННЯ:
“ЗА”- 796 657 голосiв, що становить 100% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“ПРОТИ” - 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“УТРИМАВСЯ”- 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“КIЛЬКIСТЬ ГОЛОСIВ АКЦIОНЕРIВ, ЯКI НЕ БРАЛИ УЧАСТI У ГОЛОСУВАННI”- 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“КIЛЬКIСТЬ ГОЛОСIВ АКЦIОНЕРIВ ЗА БЮЛЕТЕНЯМИ, ВИЗНАНИМИ НЕДIЙСНИМИ” - 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.