ПРАТ УВТК “Спецсільгоспмонтаж”

Код за ЄДРПОУ: 00913172
Телефон: 0 (67) 430-11-74
e-mail: uvtk@vinnitsa.com
Юридична адреса: 21034, Україна, м. Вінниця, вул. Олега Антонова, 19-А
 

Річний звіт за 2012 рік

8. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 09.04.2012
Кворум зборів** 64.41
Опис Порядок денний:
1. Обрання робочих органiв та затвердження регламенту роботи загальних зборiв.
2. Звiт правлiння про пiдсумки фiнансово - господарської дiяльностi за 2011 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
3. Звiт Наглядової ради за 2011 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
4. Звiт Ревiзiйної комiсiї за 2011 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї.
5. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2011 рiк.
6. Розподiл прибутку i збиткiв Товариства за 2011 рiк.
7. Прийняття рiшення про змiну найменування Вiдкритого акцiонерного товариства "Управлiння виробничо-технологiчної комплектацiї "Спецсiльгоспмонтаж" на Публiчне акцiонерне товариство "Управлiння виробничо-технологiчної комплектацiї "Спецсiльгоспмонтаж".
8. Внесення змiн та доповнень до Статуту Товариства шляхом викладення його у новiй редакцiї з метою приведення дiяльностi Товариства у вiдповiднiсть з нормами Закону України "Про акцiонернi товариства", затвердження уповноваженої особи на пiдписання статуту.
9. Прийняття рiшення про припинення повноважень голови правлiння та членiв правлiння Товариства. Обрання директора Товариства.
10. Прийняття рiшення про припинення повноважень Наглядової ради Товариства. Обрання членiв Наглядової ради Товариства. Затвердження умов договорiв з членами Наглядової ради. Визначення особи уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договорiв з членами Наглядової ради.
11. Прийняття рiшення про припинення повноважень Ревiзiйної комiсiї Товариства. Обрання членiв Ревiзiйної комiсiї Товариства. Затвердження умов договору з членами Ревiзiйної комiсiї. Визначення особи уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договору з членами Ревiзiйної комiсiї.

Пропозицiї до перелiку питань порядку денного не надходили. Всi питання порядку денного затвердженi.