ПРАТ УВТК “Спецсільгоспмонтаж”

Код за ЄДРПОУ: 00913172
Телефон: 0 (67) 430-11-74
e-mail: uvtk@vinnitsa.com
Юридична адреса: 21034, Україна, м. Вінниця, вул. Олега Антонова, 19-А
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
20.04.2011
60.8600000
Порядок денний:
1. Звiт правлiння про пiдсумки фiнансово - господарської дiяльностi за 2009-2010рр.
2. Звiт Спостережної ради за 2009-2010рр.
3. Звiт Ревiзiйної комiсiї за 2009-2010рр.
4. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2009-2010рр.
5. Затвердження порядку покриття збиткiв Товариства.
6. Переведення випуску iменних акцiй Вiдкритого акцiонерного товариства "Управлiння виробничо-технологiчної комплектацiї "Спецсiльгоспмонтаж", випущених у документарнiй формi iснування, у бездокументарну форму iснування. Визначення депозитарiю, який буде обслуговувати випуск акцiй, що дематерiалiзується. Визначення зберiгача, у якого Товариство буде вiдкривати рахунки у цiнних паперах власникам акцiй випуску, що дематерiалiзується. Визначення дати припинення ведення реєстру, дати припинення операцiй. Визначення способу персонального повiдомлення акцiонерiв та номiнальних утримувачiв про прийнятi рiшення про дематерiалiзацiю.
7. Розiрвання договору з реєстратором Товариства в односторонньому порядку.
8. Затвердження порядку вилучення сертифiкатiв акцiй випуску, що дематерiалiзується.
9. Визначення уповноваженого на зберiгання первинних документiв, якi були пiдставою для формування системи реєстру ВАТ УВТК "Спецсiльгоспмонтаж" та внесення змiн до неї.
10. Прийняття рiшення про змiну найменування Вiдкритого акцiонерного товариства "Управлiння виробничо-технологiчної комплектацiї "Спецсiльгоспмонтаж" на Публiчне акцiонерне товариство "Управлiння виробничо-технологiчної комплектацiї "Спецсiльгоспмонтаж".
11. Внесення змiн та доповнень до Статуту Товариства шляхом викладення його у новiй редакцiї з метою приведення дiяльностi Товариства у вiдповiднiсть з нормами Закону України "Про акцiонернi товариства", затвердження уповноваженої особи на пiдписання статуту.
12. Довибори членiв Наглядової ради Товариства. Затвердження умов договорiв з головою та членами Наглядової ради. Визначення особи уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договорiв з головою та членами Наглядової ради.
13. Затвердження умов договору з головою та членами Ревiзiйної комiсiї. Визначення особи, уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договору з головою та членами Ревiзiйної комiсiї.

Пропозицiї до перелiку питань порядку денного не надходили. Всi питання порядку денного затвердженi. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.